22 Eylül 2016 Perşembe

EN KOLAY KREDİ VEREN BANKALAR
  Son zamanlarda yeni açılan banka ve bankacılık sektörünün artışıyla yaşanan rekabet en çok tüketicilerin işine yaramaktadır. Türkiye’de bankacılık sektörünün hudutlu olduğu dönemlerde bankalar kredi onayı verme ile ilgili çok sıcak bakmıyorlardı. Ancak bankacılık sektörünün günden güne artış göstermesiyle bankalar, kredi notu yüksek olan müşterilere kredi vermek için birbirleriyle yarışmaktadır.
http://askredi.com/en-kolay-kredi-veren-bankalar/
  Bilhassa de yeni açılan ve müşteri sayısı az olan bankalar, daha çok kredi onayı vermektedir. Bu konuda kredi alabilmek için kredi notu düşük olan kişiler daha ısrarcı davranmalıdır. Bu kişiler, ‘kredi onayım reddedildi.’diye yakındıklarında hemen en yakın, kolay kredi veren bankalara gittikçe bu vaziyeti düzeltme talihine sahiplerdir. Böylelikle işlemlerini daha kolay hale getirmiş olacaklardır.Buna ek olarak kredi müracaat meblağınızı biraz daha düşürdükten sonra tekrar kredi başvuru formu doldurmanız size bu konuda yardımcı olacaktır.
  Peki hangi bankalar sizlere en kolay kredi vermektedir?Sualinize doğru yanıtı bulmak için aşağıda belirttiğimiz bilgileri okumanız sizlere yardımcı olacaktır.En kolay kredi veren bankaları şu şekilde sıralamak olasıdır.
   • FİNANSBANK
  En kolay kredi veren bankaların arasında ilk sırada Finansbank gelmektedir. Finansbank, sizlere kredi vermek için sadece ön onay olmadığı vaziyetlerde aylık gelir dokümanını istemektedir. Gelir dokümanınıza bakılarak en kolay şekilde krediyi alma hakkına sahip olabilirsiniz.Ayrı olarak Finansbank’ın kredisini almaya başladığınızda sizlere bir hayli kolaylığının olduğunu da söylemek olasıdır.Bu kolaylıklar ise; Yıllık hiçbir ödenti fiyat kesintisinde yoktur.Bunun yanı sıra havale ve eft ücret kesintisinde de bulunmamaktadır.Ayrı olarak Finansbank, sizlere kefilsiz ve dosya gidersiz kredi alma olanağı da sağlamaktadır.Başvuru yaparken aktüel adres ve telefon bilgilerinizi yazmanız gereklidir. Diğer bir başvuru seçeneği ise;TC Numaranızı 5030’a kısa SMS olarak göndermenizlegerçekleştirmek olasıdır.
   ODEABANK
  Odeabank, özel bir şirket olarak kurulan yeni bir bankadır. Banka yeni hizmette bulunduğu için müşteri kazanması gerekmektedir. Yeni açıldığı için müşteri kazanmak emeliyle kolay ve en uygun  kredi veren bankalar arasında Odeabank’ı da söylemek olasıdır. Odeabank’dan kredi alabilmek için temiz bir sicilinizin olması gerekmektedir. Bu sayede ferdi, tüketici ve ihtiyaç kredisi gibi kredileri kolaylıkla alabilirsiniz.
  Odeabank'a telefon ile müracaat etmek için 444 08 444 nolu telefonu arayabilirsiniz.
Yeniden SMS üzerinden müracaat etmek istiyorsanız KREDIM yazıp bir boşluk bırakarak  TC Numaranızı 8444 numaralı hem de kısa ileti göndererek işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Son olarak Odeabank’ın resmi internet sitesinden de müracaat yapabilirsiniz.
  • ING BANK
   Türkiye’ de açılan yabancı anaparalı bankalardan birisi de ING Bank’tır.Ülkemizde çok fazlabanka olduğu için rekabet her geçen gün artış göstermektedir. ING Bank’ta diğer yeni açılan bankalar gibi müşteri potansiyelini arttırmak emeliyle en kolay kredi veren bankalar listesine girmektedir.  
   Acilen krediye ihtiyacınız varsa düşük getiri oranları ile bu bankaya başvuru yapabilirsiniz. Başvurularınızı 0850 222 0 600 nolu telefondan gerçekleştirebilirsiniz. KREDI yazıp bir boşluk bırakarak TC Kimlik Numaranızla 2205'e SMS göndermekle de başvuru yapabilirsiniz.

 Bu saydığımız bankalar dışında en kolay kredi veren bankalarımız da bulunmaktadır. Bu bankalar;
• Akbank
• Denizbank
• Halk Bankası

• İş Bankası
• Yapı Kredi
• HSBC
 • Şekerbank’tır.
  Bu bankaların açılmasıyla günden güne tüketici en kolay şekilde kredi alabilmektedir. Ancak unutulmaması şart olan bir husus vardır. Bankacılık sektöründen kredi alabilmeniz için legal takibe maruz kalmamanız gerekmektedir. Gereken koşullara uygun olduğunuz taktirde yukarıda belirttiğimiz bankalar sizlere en kolay krediyi verebilmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder